GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τον Ραδιομαραθώνιο

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και ...


Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός μέσα από την συχνότητα του για τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,"Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!".
«Εμείς σαν Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουμε καθημερινά ένα μέρος του δυναμικού μας για την ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου και είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στο να στηρίζουμε ανάλογες δράσεις» είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
«Οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν εξαρχής αγκαλιάσει τη δωρεά μυελού των οστών και καθημερινά όλο και περισσότεροι γίνονται δότες, αποκτώντας το προνόμιο να σώζουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας», τόνισε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση