GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων: Γιατί δεν κάνουμε συχνά ψυχολογικά τεστ

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη ...

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη και με αφορμή τον μακελάρη αστυνομικό στους Αγίους Αναργύρους, αναφέρθηκε στο ότι οι αστυνομικοί δεν υποβάλλονται συχνά σε ψυχολογικά τεστ εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.
"Η πλήρη αλήθεια είναι η εξής, εδώ και χρόνια η αστυνομία έχει γιατρούς, ψυχολόγους οι οποίοι ελέγχουν το προσωπικό, αλλά υπάρχουν κάποια αδύναμα σημεία. Τα αδύναμα σημεία είναι το ότι οι γιατροί είναι λίγοι και το προσωπικό είναι πάρα πολύ. Με αποτέλεσμα εάν εγώ κάνω σήμερα, έπειτα από τουλάχιστον 7-8 χρόνια μπορεί να περάσω ξανά" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γερακαράκος και σημείωσε:
"Εμείς έχουμε ζητήσει να υπάρχουν πιο πολλές προσλήψεις γιατρών, να περνά το προσωπικό πιο συχνά από ψυχολογικά τεστ. Οι έλεγχοι αυτοί είναι πολύ αυστηροί, αλλά το χρονικό διάστημα είναι πολύ μεγάλο".
"Το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρώ ότι δεν αφορά ψυχικά νοσήματα... Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει μέσα από τις περικοπές να κοιτάξει η κάθε κυβέρνηση ότι εκεί που προέχει η ζωή, δεν πρέπει να κοιτάμε τα χρήματα. Δεν μπορεί η ζωή μας να μετριέται σε ευρώ ή σε δραχμές" πρόσθεσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση