GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Θα λογοδοτήσουν όσοι προσβάλλουν πρεσβείες ξένων χωρών

"Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη" είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Πρ...

"Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη" είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον Realfm και τον Νίκο Στραβελάκη, για το θέμα της πρόσφατης επίθεσης με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα.
"Εμείς εννοούμε αυτά που λέμε, καταδικάζουμε την επίθεση αυτή, ήταν πράξη ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη, και φυσικά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη" τόνισε.
"Δεν πρέπει να συγχέουμε τους ακτιβισμούς σε όρια επιτρεπτά από τον νόμο και τις επιθέσεις με σπασίματα ή με προσβολή πρεσβειών άλλων χωρών" συμπλήρωσε.
"Θα λογοδοτήσουν αυτοί που κάνουν αυτές τις παραβατικές ενέργειες και προσβάλλουν πρεσβείες άλλων χωρών" είπε ο κ. Τόσκας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση