GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου...

...


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και δικηγόρος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8.
"Υπάρχει η καταδίκη του Κορκονέα σε ισόβια κάθειρξη και του Σαραλιώτη σε κάθειρξη 10 ετών για τη συνέργεια στην πράξη, υπάρχει κρίση της δικαιοσύνης και μάλιστα με βροντερή διατύπωση ότι επρόκειτο για δολοφονία με άμεσο δόλο. Υπάρχει ένα δικαστικό ντοκουμέντο που είναι η πρωτόδικη απόφαση της καταδίκης, υπάρχει όμως και ένα ντοκουμέντο που έχει να κάνει με την συγκάλυψη της υπόθεσης και αποπροσανατολισμού με τους μηχανισμούς που κινητοποιήθηκαν εκείνες της ημέρες για να εμφανίσουν ότι δεν έγινε δολοφονία, αλλά ότι δήθεν ένας αστυνομικός αμύνθηκε απέναντι σε επίθεση δήθεν κουκουλοφόρων και δήθεν ταραξιών" είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.
"Ως συνήγορος και ως πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι δικαίωση για την ψυχή του Αλέξανδρου δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση της πρωτόδικης καταδίκης, γιατί έχουμε και το εφετείο. Είναι μια δίκη που μεθοδεύτηκε να μην γίνει στην Αθήνα. Είναι μια δίκη που γίνεται χωρίς να καλύπτεται η εκδίκασή της. Χωρίς οι πολίτες να γνωρίζουν ότι γίνεται αυτή η δίκη. Προχωράμε με αργούς ρυθμούς" συμπλήρωσε.
"Οι άνθρωποι που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του Αλέξανδρου το κάνουν με πολύ μαζικό, συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο από την πρώτη στιγμή" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση