GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δ. Μάρδας για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις

...


Ο Δημήτρης Μάρδας μίλησε στον RealFm 97,8 στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Λυριτζή και έδωσε διευκρινίσεις για τη δήλωση του σχετικά με τους πλειστηριασμούς που προκάλεσε αντιδράσεις.
Η επίμαχη δήλωση είναι η εξής "Εάν τότε η ΝΔ αποφάσιζε να μπει σε μια διαδικασία πλειστηριασμών, με μια τέτοια συμφωνία που έχουμε φτάσει εμείς να κάνουμε τώρα άτυπη με τις τράπεζες, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες".
"Δεν είπα ακριβώς αυτό. Έγινε χαμός με τις δηλώσεις μου για όσους διάβασαν την πρώτη πρόταση όσων είπα και όχι τη δεύτερη πρόταση που είπα. Η πρώτη πρόταση είναι ομολογουμένως αυτή, αλλά είχε και κάποια πράγματα, αναφέρεται σε μέρος πλειστηριασμών και σε διαδικασίες διακανονισμών και υπάρχει μια δεύτερη πρόταση η οποία λέει ότι αν έμπαινε η ΝΔ σε μια τέτοια άτυπη συμφωνία, στην οποία έχουμε μπει εμείς, θα προστατεύαμε ακόμα περισσότερες μερίδες κόσμου, που έχουν σχέση με την πρώτη κατοικία. Ο νόμος Κατσέλη δεν προστατεύει τους πάντες. Αυτοί μετέθεταν το πρόβλημα. Αυτό είναι το οποίο ανακοίνωσα. Και είχαν έναν νόμο, ο οποίος αναφερόταν σε κάποιες λίγες περιπτώσεις" διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
"Όταν έχουμε ένα δύσκολο θέμα, δεν το μεταθέτουμε. Προσπαθούμε να απαλύνουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις του όποιου θέματος, αναλαμβάνοντας μια πρωτοβουλία και προσπαθώντας στην πράξη να λύσουμε τα όποια προβλήματα. Εμείς αγκαλιάζουμε περισσότερες περιπτώσεις με τις ρυθμίσεις που κάνουμε δανείων που έχουν σχέση με την πρώτη κατοικία " συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση