GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον Ραδιομαραθώνιο του Realfm 97,8 για τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

...

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός μέσα από την συχνότητα του για τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,"Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!".

"Ζώντας από κοντά το δράμα αυτών των οικογενειών που ζητούν απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να μπορέσει το παιδί τους να κάνει τη μεταμόσχευση του μυελού των οστών και να κερδίσει τη ζωή του. Αλλά και βλέποντας παιδιά που χάνονται γιατί δεν βρίσκεται δότης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε ότι πρέπει να δράσουμε και ότι πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά. Το 2014 ιδρύσαμε την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών 'ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ' με στόχο να αυξήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στον αριθμό των εθελοντών δοτών στη χώρα μας, ώστε όσοι χρειάζονται αυτό το μόσχευμα να μπορούν να το βρουν εδώ, έναν συμβατό δότη στη χώρα μας γρήγορα και ανέξοδα" είπε μεταξύ άλλων η ιδρύτρια και Πρόεδρος του Ιδρύματος "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση