GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΗΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ στα social media! ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ τώρα (που απέτυχε) ο Λαζόπουλος...

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε  συνέντευξή του στην Reallife επιχειρεί να απαντήσει στα σχόλια ότι ο κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη και να δικα...

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε  συνέντευξή του στην Reallife επιχειρεί να απαντήσει στα σχόλια ότι ο κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη και να δικαιολογήσει με έναν μάλλον μη πειστικό τρόπο την υποστήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ....
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλά για όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του από τον Alpha  και αναφέρεται για τη δύσκολη περίοδο που περνά εκτός δουλειάς, καθώς όπως λέει -θυμίζοντας αυτούς που "κλαίγονται" μετά την πτώση τους- για πρώτη φορά: «Παλεύω να σταθώ όρθιος…».

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Το «απελπισίτο» γυρίζει την Ελλάδα. Πως νιώθεις τον κόσμο εκεί; Γιατί είπαν, άλλα και έγραψαν πολλοί, πως ο κόσμος σου γύρισε την πλάτη, ότι σε… τιμωρεί που τον έσπρωξες στον ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Το ένιωσες να συμβαίνει;
«Ο κόσμος δεν μου γύρισε ποτέ την πλάτη, ούτε με… τιμώρησε. Αυτά είναι αθλιότατα ψεύδη, κατασκευασμένα από διαφόρων ειδών… λιοντάρια που επιθυμούν να με… εξαφανίσουν – χωρίς να το καταφέρνουν, όπως βλέπεις. Και στην περιοδεία κι εδώ στην Αθήνα ήρθαν άνθρωποι που μου είπαν τη γνώμη τους, που μου εξέθεσαν τις δικές τους θέσεις, που μπορεί να μη συμπίπτουν με τις δικές μου, αλλά αυτό έγινε χαλαρά κι ευγενικά. Δεν υπήρξε καμία ένταση και καμία επιθετικότητα. Αυτά τα έγραψαν εγκάθετοι δημοσιογράφοι, εντεταλμένες εφημερίδες και κανάλια. Δεν θα σταθώ σε εντεταλμένα κανάλια που είπαν "εξαφανίστε τον Λαζόπουλο"…»

Υπήρξαν και sites που έγραψαν πολλά.
«Ούτε με τις ηλεκτρονικές "συμμορίες" θα κάτσω να ασχοληθώ. Ξέρω και πώς δρουν και από πού υποκινούνται, αλλά και από πού πληρώνονται για να με "συντρίψουν". Το ότι δεν μπορεί να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση σε αυτή τη "χούντα" των social media και στον "κανιβαλισμό" της το θεωρώ εγκληματικό».

Άρα ο κόσμος είναι πάντα μαζί σου;
«Έλα μια βόλτα μαζί μου στο δρόμο. Δες τι γίνεται στην πλατεία του θεάτρου. Ποτέ δεν μου γύρισε την πλάτη ο κόσμος. Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα "φως" σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα. Αν και οι επόμενοι δεν μπορούν να ανατάξουν το κλίμα αυτό, έχουν τη δική τους ευθύνη».

Σου έγινε άγριο μπούλινγκ για πολύ καιρό.
«Γιατί το βλέπεις να έχει σταματήσει; Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν».

Παλαιότερα δεν θυμάμαι να συνέβαινε τόσο έντονα αυτό.
«Κάνεις λάθος! Πάντα συνέβαινε, απλώς δεν υπήρχαν τα social media και οι ηλεκτρονικές συμμορίες για να το πολλαπλασιάζουν αυτό. Μπούλινγκ δέχομαι από το ’79 που ξεκίνησα να γράφω. Ήθελε να με αφορίσει για ένα επιθεωρησιακό μου κείμενο ο μητροπολίτης Λάρισας και μας πετροβολούσαν έπειτα από υπόδειξη του. Έπειτα μου έκοψαν την πρώτη μου επιθεώρηση που θα γινόταν στην ΕΡΤ, μου έγινε άγρια λογοκρισία από το ΠΑΣΟΚ στα "Αλαλούμια", κόπηκε ένα σόου μου με εντολή Μητσοτάκη στην κρατική τηλεόραση, κυνηγήθηκα από τον Σαρτζετάκη, που έβαλε να με συλλάβουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ».

Δεν δείχνεις να… μασάς όμως. Προχωράς.
«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη να το βάλω κάτω».

Και με τον Alpha, τι έγινε;
«Οι… Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας».

Υπήρξε γερμανικός δάχτυλος, λες;
«Ασφαλώς. Αλλά δεν θα το σχολιάσω άλλο αυτό. Συνέβη. Έκλεισε ένας κύκλος στον Alpha, πέρασα καλά, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή ειδοποιήθηκα να μην καυτηριάζω τον Σόιμπλε και τη στρατηγική του, επέλεξα να μην το κάνω…».

Άρα τιμωρήθηκες;
«Με έναν τρόπο, ναι».

Και βρέθηκες εκτός.
«Δεν θεωρώ ότι βρέθηκα εκτός. Βρίσκομαι εντός των αρχών μου κι αυτό μετράει για μένα. Οι αρχές μου είναι να μην υπακούω και να κάνω αυτό που θέλω ελεύθερος – αν δεν μπορώ, τελειώνω. Είμαι εκεί που πιστεύω. Αν δεν μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν μπορώ να είμαι κάπου…».

Να σταθούμε σε κάτι πολύ σοβαρό. Πολλοί είπαν πως… λάκη-σες λόγω των πυρών, ότι… οπισθοχώρησες, χωρίς να ξέρουν πως περνάς μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και παλεύεις να σταθείς όρθιος.
«Δεν λάκη-σα ποτέ στη ζωή μου και δεν οπισθοχώρησα ποτέ! Από εκεί και πέρα, επειδή – όπως λες κι εσύ – είναι σοβαρό το θέμα, θέλω να πω ότι, πράγματι, περνούσα και περνώ μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω. Παλεύω να σταθώ όρθιος. Ας το κλείσουμε εδώ!».

7 σχόλια

  1. " Μπούλινγκ δέχομαι από το ’79 που ξεκίνησα να γράφω"

    Γιατι αραγε? Μηπως γιατι λεει βλακειες και οταν τις πιστεψε ο απλος κοσμακης, καταστραφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει ο Λαζόπουλος {είδα "φως" σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό}!
    Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος, όταν πιστεύει ότι όλα όσα υποσχόταν ο Τσίπρας, ΔΕΝ ήταν δυνατό να τα κάνει;
    Οι αυταπάτες, οι απάτες και τα ατελείωτα ψέματα, μας οδηγούν στην καταστροφή!
    Στο σπίτι τους όλοι μαζί και γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΩΜΩΔΙΑ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΑΙΖΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουλινγκ σε θαλαμηγούς στη Μύκονο με ντουμάνια και coca κόλαση !!!! Έχει ο άνθρωπος τραβήξει γολγοθά στην ζωή του Λίγο σεβασμό να είχε σε αυτούς που στέκονται στις ουρές στα ΑΤΜ και στις εκκλησίες για φαγητό και σε αυτούς που έχασαν την Δουλια τους και γενικά στον Έλληνα που έχασε την αξιοπρέπεια θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη.Αλλα είναι γρανάζι και αυτός της πρώτης φορά αριστερά Σαν δε ντρέπεσαι Λάκη που κλαίγεσαι Συνταξιούχος πλοίαρχος ΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας καθησει και λιγο νσ ξεκουρασθει το χρυσο μου .
    Δοξα τον ΘΕΟ εχει λεφτα αφου
    κατινιαζε τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση