GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ με το tweet του Μητσοτάκη...

Thanassis Chimonas      Το επίμαχο τουίτ του Μητσοτάκη θα μπορούσε να ξεκινάει με την φράση: "Οι περισσότεροι από τους οδηγούς έχα...

Thanassis Chimonas   
 Το επίμαχο τουίτ του Μητσοτάκη θα μπορούσε να ξεκινάει με την φράση: "Οι περισσότεροι από τους οδηγούς έχασαν τη ζωή τους εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους" και όλα θα ήταν μια χαρά. Το επικοινωνιακό του επιτελείο όμως έχει ΙQ το οποίο ισούται με τους βαθμούς του Αχαρναϊκού στη Φούτμπολ Λιγκ κι έτσι πέρασε στον κόσμο -και όχι άδικα αφού αυτό καταλαβαίνει όποιος διαβάζει το τουίτ- πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποστηρίζει πως η Τροχαία έπρεπε να σταματήσει τα νερά. Ένας ακόμη πανεύκολος επικοινωνιακός θρίαμβος του Τσίπρα.

Maria Kiriakidoy 
Λίγη ώρα έλειψα και ''επιστρέφοντας'' στο fb, βρήκα πολλούς εδώ μέσα να κοροϊδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή έγραψε πως θα έπρεπε να έχει ειδοποιηθεί η τροχαία για να κλείσει ο δρόμος απο τον οποίο θα περνούσε το ρέμα (ναι γιατί αυτή ήταν η ροή του ρέματος πριν μπαζωθεί). Το γιατί τον κοροϊδεύουν, ομολογώ πως δεν το κατάλαβα ακόμη. Τα δε γελοία αστεία που ακολουθούν κάθε σχετική ανάρτηση είναι της ντροπής. Άνθρωποι πνίγηκαν σε εκείνον τον δρόμο, εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους που παρασύρθηκαν απο το ρέμα που κατέβηκε με ορμή στον συγκεκριμένο δρόμο( ναι γιατί τα ρέματα, οι χείμαρροι, έχουν ''μνήμη'' και ακολουθούν πάντα την ίδια πορεία που ακολουθούσαν πριν τα μπαζώματα, την οικοδόμηση, την κατασκευή του δρόμου) και κάποιοι βρίσκουν αφορμή μια σωστή παρατήρηση ( πιθανόν με λάθος διατύπωση, θα το δεχτώ) για να κάνουν χιούμορ. Προφανώς η πρόληψη έκτακτης ανάγκης, τους είναι άγνωστη σαν διαδικασία. Νομίζουν πως είναι μια απο το χωριό. Δεν τη ξέρουν.

Laskarina Gerasimou
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια αποστροφή του λόγου του Μητσοτάκη για την περιοχή της Μάνδρας, η οποία σχολιάζεται επικριτικά. Είναι προφανές το νόημα όπως προφανές είναι ότι διαστρεβλώνεται. Δεν συμφωνώ καθόλου με Μουρούτειες λογικές. Διαφωνώ ριζικά με την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλα σιχαίνομαι την διαστρέβλωση. Δεν τιμά όποιον την κάνει.

Philip Dragoumis
Είμαστε άτυχοι. Αν αυτό το tweet αληθευει, οι πολιτικοί μας ειναι dumb and dumber. (Ο ηλιθιος και ο πανηλίθιος). Πειτε μου πως ειναι ψεύτικο.

Stamatis-Christos Saridakis 
Συγνώμη αλλά αν όντως γράφτηκε αυτό εγώ θα πάρω τα βουνά.

Elena Milioti
Δεν είναι τρολιά. Το διαβατήριο ανάμεσα στα δόντια και τρέξτε.
Ετελείωσε.
Δεν την παλευουμε αλλο σ αυτή τη χώρα.

Dimitris Papangelopoulos
Γράφει ο Μητσοτάκης τα ακόλουθα:
- Ο δρόμος ήταν παλιά ρέμα.
- Ήταν προφανές ότι από εκεί θα κατέβαιναν τα νερά.
- Κανείς δεν ειδοποίησε την τροχαία να τον κλείσει.
Κι ο κρετίνος (κάθε απόχρωσης) καταλαβαίνει ότι η τροχαία θα έκλεινε το δρόμο για να μην περνούν νερά.
Και τη μειωμένη του νοημοσύνη τη διατυμπανίζει κιόλας στο fb...
Βέβαια, η τροχαία κλείνει δρόμους μόνο για τον Ερντογάν ή για "δικά μας παιδιά" διαδηλωτές. Να κλείσει δρόμο για να προστατεύσει τους οδηγούς δεν το αποφασίζεις έτσι, εύκολα. του Κώστας Π. Κωτούλας couldn't agree more...

1 σχόλιο

  1. ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Οι Έλληνες έχουν εμπεδώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από εκφραστής νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών και αντικοινωνικών ιδεών, είναι και παντελώς ανίκανος.

    Ο Κούλης με τη περιορισμένη νοημοσύνη του είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της συγχρονης Ελληνικής πολιτικής κοινωνίας .

    Όσοι “ιδεολόγοι” τ’ αρπάζουν σιωπούν…

    Όσοι περιμένουν στην ουρά να τα μιζοαρπάξουν χειροκροτούν !!!

    Kάποιοι σοβαροί που υπάρχουν στην Νου-γόνο-Δούλα (δυστυχώς ελάχιστοι) βλέπουν την γελοιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιλέγουν την σιωπή και κρατάνε απόσταση!

    Tι περισσότερο θέλουν να δουν οι άμοιροι Νέο – Δούλοι – παλαμοκρούστες, για να αντιληφθούν, ότι από τη σημερινή της ηγεσία, δεν περιμένουν τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση