GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η UNICEF των μικρών και των αδυνάτων... ''ξαναχτυπάει''!

Toυ Σίμου Πετρόπουλου Η UNICEF των μικρών και των αδυνάτων... ''ξαναχτυπάει''! Ύστερα από την...

Toυ Σίμου Πετρόπουλου
Η UNICEF των μικρών και των αδυνάτων... ''ξαναχτυπάει''!
Ύστερα από την...
πολυετή σιγήν ιχθύος που τηρεί, για το τι έγινε το 1.200.000 ευρώ του προ ετών τηλεμαραθωνίου για τα παιδιά της Γάζας... σήμερα τα θύματα είναι ενήλικες...
Είναι άνεργοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ανέλαβαν όλη την προσπάθεια του τηλεμαραθωνίου της ΕΡΤ για τα παιδιά της UNICEF, ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά την περασμένη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.
Ο τηλεμαραθώνιος στέφθηκε από επιτυχία σε όλους τους τομείς. Και κατά την προετοιμασία, όσο και κατά την live μετάδοσή του.
Πέντε μέρες μετά, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων της εν Ελλάδι UNICEF, οι άνθρωποι δεν έχουν πληρωθεί. Και με αβέβαιο τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί αυτό. Η συμφωνία εξ' αρχής, .ήταν να πληρωθούν αμέσως μετά την λήξη του τηλεμαραθωνίου. Αργότερα, εκφράστηκε η σκέψη από την UNICEF να πληρωθούν μετά από 20 μέρες και κατόπιν αντίδρασης των δημοσιογράφων, οι της UNICEF τους υποσχέθηκαν ότι θα πληρωθούν εντός διημέρου.
Όπως αποδείχτηκε, όλες αυτές οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες αποσκοπούσαν στο να τους ξεφορτωθούν. Σήμερα οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν κάποιον ιθύνοντα στον απρόσωπο αυτόν οργανισμό για να έχουν εικόνα του μέλλει γενέσθαι.
Η επικεφαλής της ομάδας των δημοσιογράφων, η οποία σημειωτέον έκανε τεράστιο αγώνα προκειμένου να μην αδικηθούν και περαιτέρω τα μέλη της ομάδας, δεν μπορεί να έχει εικόνα και πληροφόρηση.
Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της UNICEF στην Ελλάδα κυρία Τζιτζίκου και η ''επί τιμή... δημοσιοσχεσιάρχισα'' κυρία Λόλα Νταϊφά, δεν παρέλειψαν κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου να υπερασπιστούν μετά ωμής αγένειας... το αριστοκρατικό τους attitude, κάνοντας παρατήρηση στον γνωστό τραγουδιστή Γεράσιμο Ανδρεάτο επειδή τόλμησε να συμπεριλάβει στο ρεπερτόριό του εκείνη τη βραδιά, και ένα ρεμπέτικο-χασικλίδικο...
Προφανώς, η εικόνα τους, είναι μακράν πιο ψηλά στις προτεραιότητές τους από την τήρηση μιας επαγγελματικής συμφωνίας, γι' αυτό και δεν επέδειξαν καμιά αναστολή στην επίπληξη του καλλιτέχνη, αντίθετα με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο δυναμικό του τηηλεμαραθωνίου.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση