GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΛεΜπρον στον Τραμπ το πιο viral tweet στα σπορ για το 2017

...

Ο «πόλεμος» που κήρυξε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον των αστεριών του αμερικανικού αθλητισμού ήταν ένα από τα μεγάλα θέματα του 2017, που έχει ήδη αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να περάσει στην Ιστορία. Ένα έτος κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, εξέφρασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την αντίδρασή του στην υπόθεση Κάπερνικ, στην στάση των παικτών του NFL πριν από τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, αλλά και στο βέτο των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για την επίσκεψη στον «Λευκό Οίκο».

Στην περίπτωση αυτής της τελευταίας διαμάχης, ο Τραμπ έχει «κερδίσει» πολλούς εχθρούς όχι μόνο τον Κάρι, αλλά και τον ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου στον Κάρι, μέσω Twitter: «δεν υπάρχει πρόσκληση με το όνομά σου».

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επέλεξε να απαντήσει εκείνος, γράφοντας: «η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν τιμή, μέχρι που εμφανιστήκατε εσείς (Τραμπ)»!

Ένα μήνυμα που έχει μοιραστεί 661.000 φορές στο Twitter και έγινε το πιο viral tweet στον κόσμο του αθλητισμού το 2017, αλλά και το έβδομο retweeted στον κόσμο, όπως αποκάλυψε μελέτη του διάσημου κοινωνικού δικτύου, που ανέφερε τα πιο δημοφιλή μηνύματα του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση