GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viral: Ρωσίδα κυνήγησε τον Πουγιόλ με ερωτικό βοήθημα για να τον...ΒΙΝΤΕΟ

...

Αυτό που συνέβη στον Κάρλες Πουγιόλ την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα βρισκόταν στη Ρωσία για να δώσει το παρών στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλου 2018.

Το kinky επεισόδιο συνέβη στο ξενοδοχείο που διέμενε. Εκεί μια παρέα γυναικών, μόλις είδαν τον πρώην άσο των γηπέδων στο λόμπι, τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να βγάλουν όλοι μαζί ένα βίντεο.

Ο Πουγιόλ δεν τους χάλασε το χατήρι και έτσι ξεκίνησε...το απρόοπτο. Αφού μία από αυτές άρχισε να του λέει πως είναι όμορφος και πως έχει ωραία μαλλιά, μία άλλη από την παρέα έβγαλε από τον τσάντα της έναν δονητή σε XXL μέγεθος και άρχισε να τον κουνάει μπροστά στο πρόσωπό του.

"Θέλω να σε γ@@@@@ με αυτό το τεράστιο π@@@@"", φώναξε δυνατά στον Πουγιόλ. Ο ίδιος πάντως άρχισε να φωνάζει δυνατά "όχι, οχι". Αμέσως μετά επενέβησαν οι άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου και πέταξαν έξω τις "κυρίες"...

Δείτε το viral video:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση