GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street - Έκλεισε με μικρές απώλειες

...

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street, εν μέσω χαμηλού τζίρου πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, που ενίσχυσε τις απώλειες αρκετών εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης. 

Ο δείκτης Dow Jones υποχώρησε 0,11% στις 24.754,33 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,04% και 0,08%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Nike σημείωνε απώλειες 2,5% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, μετά την ανακοίνωση από την εταιρεία χαμηλότερης πρόβλεψης για τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου.

Παρά τη σημερινή μικρή πτώση, οι βασικοί δείκτες της Wall Street έκλεισαν με κέρδη την εβδομάδα, ενισχυμένοι από τη φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε σήμερα τη μεταρρύθμιση, που αποτελεί πλέον νόμο, και ενέκρινε επίσης το νομοσχέδιο για τις βραχυπρόθεσμες δαπάνες που αποτρέπει μία ενδεχόμενη διακοπή υπηρεσιών του αμερικανικού κράτους.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr, Wall Street

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση