GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικτά πρόσημα

...

Με μικτά πρόσημα έκλεισε την Τετάρτη η Wall Street, καθώς η Microsoft και άλλες τεχνολογικές μετοχές σημείωσαν περιορισμένα κέρδη, ενώ οι ενεργειακές μετοχές υποχώρησαν μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου πάνω από 2%.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,16% στις 24.142,01 μονάδες, ενώ ο S&P κατέγραψε οριακές απώλειες 0,01% και ο Nasdaq αυξήθηκε 0,21%.

Οι μετοχές της Microsoft, της Facebook και τη Alphabet (μητρικής της Google) αυξήθηκαν πάνω από 1%, εν μέσω ανάκαμψης του τεχνολογικού κλάδου από το πρόσφατο κύμα πωλήσεων.

Οι επενδυτές αξιολογούν τις λεπτομέρειες των αλλαγών στη φορολογία, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων προσπαθούν να συμβιβάσουν τις διαφορετικές εκδοχές τους για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν σε χαμηλά επίπεδα δύο ετών, μετά την αναπάντεχη αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων διυλισμένων προϊόντων, η οποία πιθανόν να υποδηλώνει μία κάμψη της ζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση