Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

  «ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τη «φοβερή και τρομερή» δημοσιογραφία του ΑΝΤ1...

  George J. Prokopakis  
  Για όσους αναρωτιούνται για την παράλληλη δημοσιότητα σχετικά με το άτομό μου
  Αρχές Ιουλίου 2017, εξυπηρετώντας έναν φίλο, έδωσα αντ’ αυτού τα κλειδιά διαμερίσματος Airbnb σε νεαρό ζευγάρι – η κοπέλα από Βουλγαρία, ο νέος από Γερμανία. Τρεις μέρες μετά, ενημερώθηκα πως ο αδελφός της κοπέλας την ψάχνει με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, μη έχοντας νέα της για ένα μήνα. Θεώρησα υποχρέωση μου να ενημερώσω (στην ανάρτησή του και μετά σε ιδιωτική επικοινωνία), με το όνομά μου πάντα, ότι την είδα σε καλή υγεία στην Αθήνα.
  Έξι μήνες αργότερα προέκυψε η κοπέλα να είναι η αυτόχειρας της Κεφαλονιάς – για τον νέο δεν είμαι σίγουρος. Κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι έψαξαν στο διαδίκτυο και βρήκαν το σχόλιό μου στην ανάρτηση του αδελφού της. Λόγω του δημόσιου χαρακτήρα του σχολίου μου ενημέρωσα την αστυνομία αλλά και όσους μου τηλεφώνησαν, καλή τη πίστει, ότι η μόνη χρήσιμη πληροφορία που διέθετα ήταν ότι «η κοπέλα ήταν στην Αθήνα τον Ιούλιο». Ζήτησα να μην αναφερθεί το όνομά μου και αρνήθηκα κάθε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική παρουσία. Κάποιοι το σεβάστηκαν και ενήργησαν δεοντολογικά άλλοι όχι. Κάποιες από τις επικοινωνίες ηχογραφήθηκαν εν αγνοία μου. Προεξάρχοντος του ΑΝΤ1 και της κ. Χεινοπόρου που κρέμασαν και φωτογραφίες μου για τη φοβερή και τρομερή μαρτυρία με λεζάντα «Είδα τους Σατανιστές». Θλιβεροί κράχτες. Τι να πει κανείς για αυτή τη δημοσιογραφία!
  Όσο για τους πρωταθλητές της παραπληροφόρησης που νομίζουν ότι μπορεί να με πλήξουν με αυτή την ιστορία, έχω απλώς να πω ότι έκανα το καθήκον μου: ενημέρωσα μία οικογένεια που ανησυχούσε. Αυτό είναι όλο. Αυτοί για τα 0,60 ευρώ της κάθε ανάρτησης σκυλεύουν δύο νεκρούς νέους και τις οικογένειές τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: «ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τη «φοβερή και τρομερή» δημοσιογραφία του ΑΝΤ1... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr