GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης για το συλλαλητήριο: Δεν δίνουν καλή εικόνα της Ελλάδας 100 άνθρωποι ντυμένοι Αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες

"Τέτοιου είδους συγκεντρώσεις που βγάζουν έναν εθνικό παλμό που έχει ένα στοιχείο γραφικό δεν δίνει καλή εικόνα της Ελλάδας, μια συγ...

"Τέτοιου είδους συγκεντρώσεις που βγάζουν έναν εθνικό παλμό που έχει ένα στοιχείο γραφικό δεν δίνει καλή εικόνα της Ελλάδας, μια συγκέντρωση με 100 ανθρώπους να είναι ντυμένοι αρχαίοι Ελληνες και με φουστανέλες" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, αναφορικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
"Όταν ο λαϊκός παράγων έρχεται στο προσκήνιο οφείλουμε να τον αφουγκραζόμαστε. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια, είναι πάντως μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχει» τόνισε.
"Ήταν ελπιδοφόρες οι χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της γείτονος" δήλωσε σχετικά με τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός. "Είδαμε μια διάθεση εγκατάλειψης του αλυτρωτισμού, θα περιμένουμε να δούμε. Οι κινήσεις με το ξήλωμα αγαλμάτων είναι μια διαδικασία ζύμωσης της κοινωνίας μιας χώρας" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6».
"Το πρόβλημα είναι η στάση της ΝΔ γιατί έκαναν κωλοτούμπα πάλι" συμπλήρωσε.
Όσον αφορά τη στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο κ. Κυρίτσης εκτίμησε ότι δεν θα μπλοκάρουν τη λήψη μιας κυβερνητικής απόφασης προσθέτοντας ότι «άπαξ και φτάσει το θέμα στη Βουλή η κυβέρνηση βάζει το θέμα στις πολιτικές δυνάμεις».
«Θα προτιμούσα, πάντως, να είχαμε πιο παραπλήσιες θέσεις. Αλλά έτσι είναι η ζωή, με αυτά που έχεις στα χέρια σου δουλεύεις, με αυτές τις αντιλήψεις και προκαταλήψεις των μεν και των δε, προχωράς» κατέληξε ο κ. Κυρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση