GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες... στήνουν τον γαμπρό

Πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους επέβαλε ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής ...

Πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους επέβαλε ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας.
Ο ιερέας Τζον Κόρμπιν διευκρίνισε ότι το ποσό αυτό, το οποίο θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, θα επιστρέφεται στα ζευγάρια που δεν καθυστερούν. Αν ωστόσο καθυστερήσουν περισσότερο από 20 λεπτά, το ποσό αυτό θα μοιράζεται μεταξύ των εθελοντών της εκκλησίας.
"Δεν το αποκαλώ πρόστιμο, αλλά εάν θέλει κάποιος να κλείσει τον χώρο για μια ώρα ή για δύο ώρες το ποσό που θα πληρώσει είναι διαφορετικό", δήλωσε ο ιερέας και εξήγησε ότι "τα χρήματα θα μοιράζονται μεταξύ τους οι περίπου 20 εθελοντές που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην τέλεση ενός γάμου, όπως για παράδειγμα τα μέλη της χορωδίας".
"Οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα από την ημέρα τους--κυρίως τα Σαββατοκύριακα--που μπορεί να εξελιχθεί σε μιάμιση ώρα ή και παραπάνω αν η τελετή καθυστερήσει. Μου φαίνεται λογικό καθώς η μεγάλη πλειονότητα των γάμων--και όλοι όσοι τελέστηκαν από την αρχή του έτους--ξεκίνησαν με τουλάχιστον δέκα λεπτά καθυστέρηση...Είναι μια πρωτοβουλία που συνήθως έχει αποτέλεσμα".
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση