GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη- Γονείς βίαζαν τη 12χρονη κόρη τους- «Καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός» ισχυρίστηκαν στις αρχές

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 20 ετών είναι δύο γονείς 34 ετών, οι οποίοι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη κόρη τους. Πρόκειται για ...

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 20 ετών είναι δύο γονείς 34 ετών, οι οποίοι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη κόρη τους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι στη Ρωσία που από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017 βίαζε τη 12χρονη κόρη του.
Η αστυνομία αναφέρει πως στους βιασμούς της 12χρονης ήταν παρούσα πολλές φορές και η μητέρα η οποία συχνά βίαζε και η ίδια το κορίτσι με ένα τεχνητό πέος. Τα βασανιστήρια του κοριτσιού έλαβαν τέλος, όταν η δράση της αποκαλύφθηκε σε μία επίσκεψή της στον γιατρό λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την περίοδό της.
Μετά τη σύλληψή τους, οι δύο γονείς είπαν στους αστυνομικούς πως «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά του από τον πατέρα του», συμπληρώνοντας: «καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός». Η μητέρα, μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά τους λέγοντας πως αποφάσισαν «να εκπαιδεύσουν την κόρη τους προκαταβολικά για την ενήλικη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση