GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυβόταν για 12 χρόνια....

Μία ιστορία βγαλμένη από κινηματογραφικό σενάριο εξελισσόταν στην Κίνα για περίπου 12 χρόνια. Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν ύποπτος για δολο...

Μία ιστορία βγαλμένη από κινηματογραφικό σενάριο εξελισσόταν στην Κίνα για περίπου 12 χρόνια. Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν ύποπτος για δολοφονία και διέφευγε της σύλληψης για δώδεκα χρόνια προσποιούμενος τον μουγκό, αποδείχθηκε πως όχι μόνο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει, αλλά στη συνέχεια έχασε στ’ αλήθεια τη φωνή του λόγω της πολυετούς αφωνίας!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, το επώνυμο του οποίου είναι Zeng, κατηγορήθηκε το 2005 ότι σκότωσε έναν άλλον άνδρα, τον Chai, κατόπιν διαμάχης που είχαν την πληρωμή ενός ενοικίου ύψους 500 γουάν (περίπου 65 ευρώ). Αμέσως μετά το περιστατικό, ο άνδρας εξαφανίστηκε και όπως αποδείχθηκε σήμερα είχε εγκαταλείψει το σπίτι του, μετακόμισε σε μία ανατολική επαρχία της χώρας και άλλαξε το όνομά του σε Wang Gui προσποιούμενος τον μουγκό.
Δώδεκα χρόνια μετά, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν εντελώς τυχαία τον δράστη της δολοφονίας του 2005, όταν κάνοντας κατ’ οίκον έρευνες για άλλη υπόθεση, διαπίστωσαν έλλειψη επίσημων εγγράφων για τον άνδρα με το όνομα Wang Gui.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Zeng δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς, καθώς οι φωνητικές του χορδές είχαν αχρηστευτεί μετά από τα τόσα χρόνια αχρησίας. Για να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και τους ανακριτές χρησιμοποιούσε τα χέρια του.
Πηγή πληροφοριών: The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση