GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η από καρδιάς εξομολόγηση και το τάμα του άνδρα που έπιασε για 13η χρονιά τον Σταυρό- ΒΙΝΤΕΟ

Τον Τίμιο Σταυρό κατάφερε να πιάσει για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Σόλης. Συνολικά τριάντα άτομα βούτηξαν φέτο...

Τον Τίμιο Σταυρό κατάφερε να πιάσει για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Σόλης.
Συνολικά τριάντα άτομα βούτηξαν φέτος στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Κεράτιο κόλπο και ο Νίκος Σόλης κατάφερε να εκπληρώσει και φέτος το τάμα του. Είναι αξιοσημείωτο πως τον Σταυρό τον πιάνει για 13η συνεχόμενη χρονιά, αφού εκτός από το Φανάρι, τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει κάτι ανάλογο σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στο τάμα που έχει κάνει.
"Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τους άλλους να πέφτουν, μου άρεσε πολύ, μας πήγαινε ο πατέρας και η μητέρα μου. Όταν πήγα 8 χρονών άρχισα να βουτάω κι εγώ. Πνίγηκε η γιαγιά μου στον Ωρωπό, ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, και μετά ήθελα ακόμα πιο πολύ να πέφτω να πιάνω τον Σταυρό πρώτος", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο επέλεξε να βουτάει στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία χρόνια, απάντησε:
"Τα τελευταία χρόνια, έβλεπα διάφορα βίντεο από Αγιασμούς των Υδάτων και είχε πιάσει τον Σταυρό, στην Κωνσταντινούπολη ένας που δεν ήταν Έλληνας, και δε μ'άρεσε αυτό, και λέω θα πάω εγώ, να πιάσει τον Σταυρό ένας Έλληνας. Από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο, και τα τελευταία τρία χρόνια βγαίνω νικητής".
Δείτε το βίντεο από τον "Alpha":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση