GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει συμφωνία για 130.000 πλειστηριασμούς

"Πολλά Μέσα Ενημέρωσης ανακάλυψαν σήμερα «συμφωνία» της Κυβέρνησης για τη διενέργεια 130.000 πλειστηριασμών κατά τα επόμενα τέσσερα ...

"Πολλά Μέσα Ενημέρωσης ανακάλυψαν σήμερα «συμφωνία» της Κυβέρνησης για τη διενέργεια 130.000 πλειστηριασμών κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Προς απογοήτευσή τους, όμως, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι τέτοια συμφωνία δεν υπάρχει" αναφέρουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με τους ίδιους, η Έκθεση Συμμόρφωσης των Θεσμών για την 3η αξιολόγηση, την οποία επικαλούνται τα συγκεκριμένα μέσα, αποτελεί το υλικό πληροφόρησης των κρατών – μελών της Ευρωζώνης για τη λήψη απόφασης και όχι το κείμενο της συμφωνίας.
H χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup αποφάσισε, όπως υποστηρίζουν το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης χωρίς να αναφέρεται στο ανακοινωθέν συγκεκριμένος αριθμός πλειστηριασμών. Σημειώνεται, επίσης, ότι στα επίσημα κείμενα της Συμφωνίας (SMoU & TMU) που περιλαμβάνουν τις δεσμεύσεις της χώρας για την επόμενη –και τελική– αξιολόγηση του ελληνικού Προγράμματος δεν αναφέρεται πουθενά αριθμός πλειστηριασμών.
Τα κείμενα αυτά μπορεί να τα διαβάσει οποιοσδήποτε, καθώς έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καταλήγουν.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση