GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες μέσα από το σπίτι – κολαστήριο για τα 13 παιδιά στην Καλιφόρνια- ΦΩΤΟ

Τον γύρο του κόσμου οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας Τέρπιν στην Καλιφόρνια, που για χρόνια ήταν το κολ...

Τον γύρο του κόσμου οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας Τέρπιν στην Καλιφόρνια, που για χρόνια ήταν το κολαστήριο για τα 13 παιδιά του ζευγαριού. Η ιστορία των παιδιών του 57χρονου Ντέιβιντ Άεν Τέμπιν και της 49χρονης Λουίζα Άννα Τέρπιν, ηλικίας 2-19 ετών σόκαρε τον κόσμο.
Κρατούνταν αιχμάλωτα από τους ίδιους τους γονείς τους, σε άθλιες συνθήκες, βρώμικα και υποσιτισμένα. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα παιδιά του ζευγαριού ήταν τόσο κακή που οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως επτά εξ αυτών ήταν ενήλικες!
Τέλος στο πολυετές μαρτύριο αυτών των ανθρώπων έδωσε ένα από τα 13 θύματα, η 17χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την άμεση δράση με ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε μέσα στο σπίτι, ενώ απουσίαζαν οι γονείς τους.
Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση