GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομολογία- σοκ 18χρονης που σκότωσε 15χρονη: "Της είπα να μην ξεχάσει το όνομά μου" - ΒΙΝΤΕΟ

"Μην ξεχάσεις το όνομά μου" είπε η 18χρονη Venus Romero στην 15χρονη Damaris Reyes Rivas, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου....


"Μην ξεχάσεις το όνομά μου" είπε η 18χρονη Venus Romero στην 15χρονη Damaris Reyes Rivas, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Η ομολογία της καταγράφηκε από την κάμερα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η ίδια παρέμεινε απόλυτα ήρεμη.
Μαζί με την 18χρονη, κατηγορούνται ακόμα 10 μέλη της συμμορίας για το έγκλημα. Μάλιστα, κατέγραψαν τη δολοφονία με κινητό τηλέφωνο και το βίντεο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης.
Η 18χρονη πίστευε ότι η 15χρονη ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του αγοριού της Christian Sosa Rivas, ο οποίος ήταν μέλος της διαβόητης συμμορίας MS-13. Η MS-13 σχηματίστηκε στη δεκαετία του 1980 στο Λος Άντζελες από εγκληματίες που εγκατέλειψαν τον εμφύλιο πόλεμο στο Ελ Σαλβαδόρ.
Αφού έβαλαν να απαγάγουν τη 15χρονη και να τη μεταφέρουν στο δάσος, τη βασάνισε μέχρι θανάτου στην επαρχία Fairfax της Βιρτζίνια.
«Θα θυμάσαι το όνομά μου μέχρι τη μέρα που θα ξανασυναντηθούμε στην κόλαση. Μην ξεχάσεις το όνομά μου» είπε στη 15χρονη.
«Της είπα το πλήρες όνομά μου και το ψευδώνυμό μου. Και της είπα να μην ξεχάσει ποια είμαι. Της είπα ότι κάποια μέρα θα συναντηθούμε ξανά. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τη μαχαίρωσα στο στομάχι. Πρέπει να ήταν 13 φορές. 12 στο στομάχι και μία στον λαιμό».
Η αστυνομία αναφέρει πως δύο ακόμα μέλη της συμμορίας μαχαίρωσαν τη 15χρονη πριν την κρεμάσουν από γέφυρα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση