GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση στον Κιλιτσντάρογλου για τα 18 νησιά του Αιγαίου προτείνει ο Τσαβούσογλου

Μαίνεται η κόντρα του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου γ...

Μαίνεται η κόντρα του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για τα νησιά του Αιγαίου προκαλώντας την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβούσογλου κάλεσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης να να συναντηθούν προκειμένου να του αποδείξει με έγγραφα το καθεστώς των 18 νησιών του Αιγαίου.
«Αν ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) επιθυμεί να ακούσει τα γεγονότα, ας με καλέσει και θα του εξηγήσουμε για το θέμα των νησιών με έγγραφα», πρότεινε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μέσω δήλωσής του στην αγγλόφωνη έκδοσή της Hürriyet.
Η πρόσκληση Τσαβούσογλου έρχεται μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που απευθύνει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εδώ και ένα μήνα προς τον Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το καθεστώς 18 νησιών του Αιγαίου, που κατά τους ισχυρισμούς του, βρίσκονται ‘υπό ελληνική κατοχή’, αν και αποτελούν τουρκικό έδαφος.
Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση