GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Κινέζες στον Διόνυσο, η ακατέργαστη κάνναβη και το 1,8 εκατ. ευρώ - ΦΩΤΟ

Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην εγκατάσταση οργανωμένων εργαστηρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής, ...

Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην εγκατάσταση οργανωμένων εργαστηρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής, με σκοπό την παραγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν στο Διόνυσο δύο γυναίκες από την Κίνα, ηλικίας 35 και 46 ετών, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένας συνεργός τους.
Από την έρευνα στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 780 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και ποσότητα 63 κιλών και 640 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης. Σημειώνεται ότι το προσδοκώμενο κέρδος από την παράνομη αυτή δραστηριότητα εκτιμάται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή φωτο: ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση