GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέβη και αυτό - Οπαδοί του Πανιωνίου απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία «1968» του Τάσου Μπουλμέτη. Αυτή πραγματεύεται τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι σ...

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία «1968» του Τάσου Μπουλμέτη. Αυτή πραγματεύεται τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Σλάβια Πράγας, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο, το 1968, καθώς και μια σειρά από επεισόδια που «σημάδεψαν» τη χρονιά εκείνη!
Μόνο που η συγκεκριμένη ταινία δεν θα προβληθεί στη Νέα Σμύρνη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα athensvoice, οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν στον κινηματογράφο «Σπόρτινγκ» της Νέας Σμύρνης και απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως αν προβάλει την ταινία, τότε θα κάνουν το σινεμά... καλοκαιρινό.
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, ο οποίος του είπε να μην... μπλέξει με τους οπαδούς και να μην ανεβάσει την ταινία, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση