GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στους δύο άνδρες που βίασαν και σκότωσαν την 20χρονη έγκυο - Στραγγάλισαν και τον 10 μηνών γιο της

Το άγριο έγκλημα είχε συγκλονίσει την Τουρκία τον Ιούλιο του 2017. Σήμερα οι δύο δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια για τις αποτρόπαιες π...

Το άγριο έγκλημα είχε συγκλονίσει την Τουρκία τον Ιούλιο του 2017. Σήμερα οι δύο δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια για τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Κρίθηκαν επίσης ένοχοι για τον βιασμό της 20χρονης κοπέλας.
Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από δικαστήριο της Σακαράγια, στη βορειοδυτική Τουρκία, όπου έγινε και το έγκλημα, «σε ποινές ισόβιας κάθειρξης», σύμφωνα με τον Τύπο.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε με το βρέφος της σε ένα δάσος, όπου οι δύο άνδρες τη βίασαν προτού της ρίξουν πέτρες στο κεφάλι και στραγγαλίσουν το μωρό.
Οι δράστες, ένας εκ των οποίων είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, συνελήφθησαν λίγες ημέρες μετά τη διάπραξη του εγκλήματος και παραδέχθηκαν την πράξη τους. Εργάζονταν στο ίδιο εργοστάσιο με τον σύζυγο του θύματος, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα.
Η οικογένεια της νεαρής από την Συρία είχε φτάσει στην Τουρκία το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση