GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιδηροδρομικό ατύχημα στο Γιοχάνεσμπουργκ με περισσότερους από 200 τραυματίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα οι Αρχές της Νότιας Αφρικής μετά από σύγκρουση τρένων στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ...

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα οι Αρχές της Νότιας Αφρικής μετά από σύγκρουση τρένων στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό περισσότερων από 200 άτομα.
Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων περιστατικών της πόλης, Νανά Ραντέμπε, έχουν μεταφερθεί τουλάχιστον 226 άνθρωποι σε νοσοκομεία. Οι περισσότεροι από αυτούς έφεραν μόνο ελαφρά τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το ατύχημα σημειώθηκε στον σταθμό Γκέλντεχουις του προαστιακού σιδηροδρόμου. Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, ένας συρμός έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός άλλου που είχε ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. Βάσει των πρώτων πορισμάτων των Αρχών, το ατύχημα αποδίδεται σε ανθρώπινο λάθος.
Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση