GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί το αυτοκίνητο του Χίτλερ - Το 2014 είχε πωληθεί προς 15 εκατομμύρια ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολυτελής Mercedes του Αδόλφου Χίτλερ θα βγει στο σφυρί στις 17 Ιανουαρίου 2018 στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, από τον οίκο δη...

Μια πολυτελής Mercedes του Αδόλφου Χίτλερ θα βγει στο σφυρί στις 17 Ιανουαρίου 2018 στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, από τον οίκο δημοπρασιών Worldwide Auctioneers.
Το μοντέλο του 1939 της Mercedes-Benz 770K Grosser, πιο γνωστή ως "Super Mercedes", είναι ένα από τα 88 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν. Είχε κατασκευαστεί ειδικά για τον Χίτλερ και πέρασε στα χέρια των συμμαχικών δυνάμεων το 1945.
Ο δημοπράτης και συνιδρυτής των World Auctioneers, Rod Egan, τόνισε: "Είναι το πιο ιστορικά σημαντικό αυτοκίνητο που προσφέρεται προς πώληση. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία. Αυτό το αυτοκίνητο επηρεάζει τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο σε όλα τα μέρη του κόσμου, θα προκαλέσει διαφορετικό αίσθημα σε κάθε άνθρωπο".
Το αυτοκίνητο αναμένεται να πωληθεί για αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 10% των κερδών θα δοθεί στο Κέντρο Simon Wiesenthal. Το αυτοκίνητο πωλήθηκε το 2004 για 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Egan.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση