GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Συνεχίζεται το 2018 η συνταγή της υπερφορολόγησης - Οι Έλληνες θα πληρώσουν επιπλέον 1 δισ. ευρώ

«Η αποτυχημένη κυβερνητική συνταγή της υπερφορολόγησης και των περικοπών συνεχίζεται και το 2018» δήλωσε ο σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτ...

«Η αποτυχημένη κυβερνητική συνταγή της υπερφορολόγησης και των περικοπών συνεχίζεται και το 2018» δήλωσε ο σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας ανέφερε, ότι όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουν επιπλέον φόρους και εισφορές 1 δισ. ευρώ και μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος τους προέρχεται από τους έμμεσους φόρους που πλήττουν δυσανάλογα τους πιο αδύναμους.
«Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι και νοικοκυριά βλέπουν ήδη περικοπές 900 εκατ. ευρώ. Το ΕΚΑΣ και κοινωνικά επιδόματα εξαφανίζονται, ενώ το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκε στο ένα τέταρτο. Οι επιλογές αυτές θα σταματήσουν μόνο με τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας» υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση