GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνική πόλη φιγουράρει ανάμεσα στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018

Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018 θέλησε να συγκεντρώσει το Business Insider και γι αυτό ζήτησε των κορυφαίων ταξιδιω...

Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018 θέλησε να συγκεντρώσει το Business Insider και γι αυτό ζήτησε των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων και blogger σε όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους γνωστούς και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως η Ρώμη και η Βαρκελώνη, φιγουράρει και μία πολύ όμορφη ελληνική πόλη.
Πρόκειται για το Ναύπλιο, για το οποίο το δημοσίευμα αναφέρει: «πολλοί τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα. Αλλά μόλις δείτε πώς περνούν τον χρόνο τους οι ντόπιοι- μακριά από τα γεμάτα τουρίστες μπαρ, τις παραλίες και τις αγορές- θα γνωρίσετε έναν διαφορετικό κόσμο.
Το Ναύπλιο είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχει έντονη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Θυμάμαι να περπατάω στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και να αισθάνομαι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από το παρελθόν. Το Παλαμήδι έχει θέα στο Ναύπλιο από την κορυφή ενός λόφου, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα».
Πηγή πληροφοριών: Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση