GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Π.Υ. και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει πάντα κάποια στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης στο καθήκον. Το thestival.gr κατέγραψε τις ...

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει πάντα κάποια στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης στο καθήκον. Το thestival.gr κατέγραψε τις κλήσεις που δέχτηκαν μέσα στα πρώτα λεπτά του 2018.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Μπουμπουλίνας 17, στο Κορδελιό.
Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν λίγα λεπτά μετά, στις 00:10 και αφορούσε φωτιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ξεκίνησαν γρήγορα για το σημείο, ωστόσο 5 λεπτά μετά την αρχική κλήση το κέντρο επέμβασης της Πυροσβεστικής δέχτηκε νέα κλήση από τους πολίτες που ενημέρωσαν ότι η φωτιά είχε σβήσει.
Η πρώτη κλήση του 2018 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:02. Η κλήση έγινε από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος και αφορούσε άτομο το οποίο είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση