GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ «ρίχνει» 24 εκατομμύρια δολάρια στα ψυγεία του Air Force One

...

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, άναψε το «πράσινο φως» σε κονδύλι ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αντικαταστήσει δύο από τα πέντε ψυγεία που βρίσκονται στο Air Force One, το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ. Τα συγκεκριμένα ψυγεία πρέπει να μπορούν να χωρέσουν 3.000 γεύματα.

Πέραν του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου, το Air Force One πρέπει να παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης τριών γευμάτων για τρεις συνεχόμενες ημέρες για 50 άλλους επιβάτες. Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian» αναφέρει πως με τα 24 εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε επίσης να καλυφθεί η παραμονή του Τραμπ στο Μαρ-α-Λαγκού, το ησυχαστήριο του προέδρου στη Φλόριντα ή η ασφάλεια του πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη για δύο μήνες.

Ο Τραμπ είχε επικρίνει την εταιρεία Boeing καθώς το συμβόλαιο για την κατασκευή ενός νέου 747 Air Force One για τους επόμενους Αμερικανούς Προέδρου ανέρχεται, σύμφωνα με τον Τραμπ, στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η εταιρεία υποστηρίζει πως το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ανέρχεται στα 170 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση