GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κυπριακές ιπποδρομίες στο Πάμε Στοίχημα - Ιπποδρομίες από τις 24.01.2018

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με τις κυπριακές ιπποδρομίες Λέσχη Ιπποδρ...

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με τις κυπριακές ιπποδρομίες Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας.
Μέσω της νέας συνεργασίας, η Ιπποδρομίες ΑΕ εξασφαλίζει στους παίκτες από την Ελλάδα τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις κούρσες που πραγματοποιούνται στον ιππόδρομο Λευκωσίας, κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00. Ελλάδα και Κύπρος πλέον προσφέρουν στους φιλίππους και τους παίκτες τους στοιχήματος τρεις ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις κάθε εβδομάδα και συμμετοχή σε κοινό «κουμπαρά».
Η νέα προσθήκη εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, που περιλαμβάνει ήδη τις γαλλικές ιπποδρομίες (PMU), τις Βρετανικές και Ιρλανδικές κούρσες (GBI Racing) και τις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής (Phumelela).
Οι κυπριακές ιπποδρομίες είναι πολύ κοντά στα ελληνικά δεδομένα, με επίπεδες κούρσες σε χωμάτινο στίβο. Πολλοί Κύπριοι αναβάτες είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό, καθώς έχουν συμμετάσχει σε ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, ενώ έντονη παρουσία από Έλληνες αναβάτες υπάρχει και στον Ιππόδρομο της Λευκωσίας.
Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού, μεταξύ άλλων, στα δημοφιλή παιχνίδια ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 των κυπριακών ιπποδρομιών. Τα στοιχήματα ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, ΣΚΟΡ 4/ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 προσφέρονται με εγγυημένα ποσά 1.000 ευρώ, 5.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα. Μάλιστα, το ΤΖΑΚΠΟΤ 9 έχει μοιράσει έως και 1.000.000 ευρώ.
Το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και ποσό ανά συνδυασμό είναι 2 ευρώ, πλην του ΤΖΑΚΠΟΤ 9 όπου είναι 0,5 ευρώ. Επίσης, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ το ποσό ανά στήλη ανέρχεται στο 1 ευρώ, στην περίπτωση δημιουργίας τεσσάρων και άνω συνδυασμών.
* Λόγω των κυπριακών προεδρικών εκλογών, οι ιπποδρομίες της Κυριακής 28 Ιανουαρίου και της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση