GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νικητής των 24,5 εκατομμυρίων ευρώ είχε ξεχάσει το λαχείο στο ταξί του- ΒΙΝΤΕΟ

Ο τυχερός ταξιτζής δεν είχε καταλάβει ότι είχε το τυχερό δελτίο που οδηγούσε στα 24,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα είχε αφήσει το "μαγι...

Ο τυχερός ταξιτζής δεν είχε καταλάβει ότι είχε το τυχερό δελτίο που οδηγούσε στα 24,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα είχε αφήσει το "μαγικό χαρτάκι" στο ντουλάπι του ταξί του για δύο ημέρες.
Ο 50χρονος Αμο Ριζέλι από το Γκλόστερ, που είναι πατέρας πέντε παιδιών, είναι ο μεγάλος τυχερός στη βρετανική λοταρία τις 27ης Δεκεμβρίου, παρόλο που δεν έπιασε και τους έξι αριθμούς της κλήρωσης. Κανένας παίκτης δεν κατάφερε να πετύχει και τους έξι, με αποτέλεσμα το τζακ ποτ να περάσει στον κάτοχο της τυχερής πεντάδας.

Ο Ριζέλι, που εργάζεται πολλές ώρες, δεν είχε βρει χρόνο για να ελέγξει τα δελτία του. Οταν έκανε κατάλαβε τι συμβαίνει έσπευσε να ενημερώσει τους δικούς του και να τους ανακοινώσει ότι σκοπεύει να μοιραστεί το ποσό μαζί τους.

Θα δώσει χρήματα στις πέντε κόρες του, στα εννέα εγγόνια του, στα τέσσερα αδέρφια του, καθώς και στην 80χρονη μητέρα του Μαρία. Για τον εαυτό του θα αγοράσει μια Ferrari, μια βίλα με πισίνα και θα κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας. Οπως λένε οι γείτονές του, ο Ριζέλι άξιζε αυτή την τύχη, καθώς εργάζεται ασταμάτητα, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τη γυναίκα του Ντόνα από έμφραγμα, ενώ κινδύνεψε και ο ίδιος από έμφραγμα.
Δείτε το βίντεο από την ανακοίνωση του αποτελέσματος αλλά και την παραλαβή της επιταγής:
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση