GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περισσότεροι από 30 νεκροί σε ένα 48ωρο συγκρούσεων συμμοριών στο βόρειο Μεξικό

Τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμη τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην πολιτεία του βόρειου Μεξικού, Τσιουάουα σε ένα 48ωρο βία...

Τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμη τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην πολιτεία του βόρειου Μεξικού, Τσιουάουα σε ένα 48ωρο βίας που αποδόθηκε από τις αρχές στις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.
Τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο, ακόμη ένας άνθρωπος πέθανε, υποκύπτοντας στα τραύματά του.
Ανάμεσα στους 31 νεκρούς, βρίσκονται τέσσερις γυναίκες και τρεις έφηβοι, 14,15 και 17 ετών.
Η αιματοχυσία αυτή αποδίδεται σε συγκρούσεις ανάμεσα στα καρτέλ ναρκωτικών της Χουάρες και της Σιναλόα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της τοπικής εισαγγελίας, ο Κάρλος Χουέρτα.
Περισσότερα από 250 μέλη της ομοσπονδιακής αστυνομίας αναπτύχθηκαν χθες στην περιοχή.
Οι συμμορίες που διακινούν ναρκωτικών μάχονται σκληρά για τον έλεγχο της βόρειας Πολιτείας Τσιουάουα, που αποτελεί πύλη προς την αγορά των ΗΠΑ.
Λίγο πριν το νέο κύμα δολοφονιών, ο Χαβιέρ Κοράλ, ο κυβερνήτης της Πολιτείας Τσιουάουα είχε διαβεβαιώσει σε μια συνάντηση με θέμα την ασφάλεια, ότι το 2018 θα είναι «το έτος της δημόσιας ασφάλειας στην Τσιουάουα».
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση