Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  Ιερόδουλη επέστρεψε στην εργασία της 30 λεπτά αφότου γέννησε το παιδί της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

  Αποκαλυπτική της εξαθλίωσης και της κακοποίησης που υφίστανται οι γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ είναι μία ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Daily Mail.
  Μία ιερόδουλη αναγκάστηκε να επιστρέψει στον χώρο εργασίας της, σε έναν οίκο ανοχής στην Αγγλία, τριάντα λεπτά αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η καταγγελία έγινε στο Κοινοτικό Γραφείο Υποστήριξης της Αστυνομίας και η Jacqui Fairbanks, που βοηθά εδώ και δέκα χρόνια τις γυναίκες που εκδίδονται στην Hull's Hessle Road, λέει πως τέτοιου είδους ιστορίες μπορεί να σοκάρουν, αλλά είναι συνήθεις σε αυτές τις γειτονιές.


  «Η ζωή αυτών των γυναικών δεν είναι σαν το «Pretty Woman», δεν υπάρχει καλό τέλος. Κανένας πλούσιος δεν πρόκειται να γνωρίσει αυτές τις γυναίκες και να προστατεύσει στη συνέχεια τις ίδιες και τα παιδιά τους», εξηγεί η κυρία Fairbanks και προσθέτει: «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες δεν έρχονται να μας μιλήσουν. Η αυτοεκτίμησή τους είναι τόσο χαμηλή, ώστε δεν απολαμβάνουν την προσοχή που πρέπει και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό».
  Δείτε το βίντεο:
  Πηγή πληροφοριών: Daily Mail
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ιερόδουλη επέστρεψε στην εργασία της 30 λεπτά αφότου γέννησε το παιδί της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr