GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη 31χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύ...

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Προηγήθηκε αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν στην Ελλάδα χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Επειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός και 3 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και κάρτα μνήμης.
O συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση