GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή 33χρονος ηθοποιός του Star Trek

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 χρονών, ο ηθοποιός Jon Paul Steuer , ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του Alexander Rozhenk...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 χρονών, ο ηθοποιός Jon Paul Steuer, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του Alexander Rozhenko στην επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek: The Next Generation.
Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Πρωτοχρονιά, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου του.
Ο Steuer, συνέχισε την καριέρα του ως μουσικός, και χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Jonny P. Jewels, ενώ ήταν και ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου.
Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 27 Μαρτίου του 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 3 ετών.
Λέγεται μάλιστα, ότι κατάφερε να πάρει το ρόλο, μόνο επειδή ήταν το μόνο μικρό παιδί στην ακρόαση που ήταν αρκετά υπομονετικός για να καθίσει στις τρεις ώρες προετοιμασίας που χρειάστηκαν για το μακιγιάζ του και το κοστούμι του.
Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στη θλίψη τους φανατικούς θαυμαστές του Star Trek, οι οποίοι έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με συγκινητικά μηνύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση