GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ που σοκάρει- Τον εκτέλεσε στη μέση του δρόμου για 400 ευρώ

Στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος, ένας άνδρας στη Βραζιλία δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άλλον άνδρα και μάλιστα...

Στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος, ένας άνδρας στη Βραζιλία δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άλλον άνδρα και μάλιστα, για ένα χρέος μόλις 400 ευρώ! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Globo», ο 33χρονος Έλντερ Μπρούνο ντε Μέλο Άλβες περπατούσε με τη γυναίκα και το παιδί του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους μια μηχανή με δύο αναβάτες.
Ο ένας από τους δύο κατέβηκε, έβγαλε το όπλο του και μετά από έναν σύντομο διάλογο, πυροβόλησε τον 33χρονο σχεδόν εξ επαφής. Μάλιστα, μετά την εκτέλεση, ο δράστης έστρεψε το όπλο του στο παιδί του θύματος, αλλά δεν ξαναπυροβόλησε.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Βραζιλίας, οι δράστες ήταν θείος και ανηψιός. Ο πρώτος παραμένει ασύλληπτος, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση