GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: «Περπάτησε δυο χιλιόμετρα στο χιόνι ο Αλέξης. Από το έπος του ‘40 είχαμε ένα πρωθυπουργό να δείξει τέτοιο ηρωισμό»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρ...

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης του κεντρικού τομέα Θεσσαλονίκης.
«Μακάρι να είναι το 2018 το έτος απαλλαγής από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Χθες κλείσαμε τρία χρόνια αυτής της καταπληκτικής κυβερνήσεως, όπου όλα τα έκανε όπως τα είχε υποσχεθεί. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πιο φανατικοί, πιο ιδεοληπτικοί άνθρωποι που έχουν πάρει την εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Καμία αίσθηση αξιοπρέπειας», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ειρωνικά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Νταβός αποκαλώντας ήρωα τον Αλέξη Τσίπρα που περπάτησε δυο χιλιόμετρα στο χιόνι. «Μας έχει μείνει ο ηρωισμός του. Περπάτησε δυο χιλιόμετρα στο χιόνι ο Αλέξης. Από το Τεπελένι και τη Βόρεια Ήπειρο και το έπος του ‘40 είχαμε ένα πρωθυπουργό να δείξει τέτοιο ηρωισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το Σκοπιανό και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «το να αμφισβητεί κάποιος τον πατριωτισμό, το εθνικό φρόνημα και τις εθνικές ευαισθησίες της Νέας Δημοκρατίας πάει πολύ». Κατηγόρησε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη ευαισθησίας αναφορικά με το θέμα της ονομασίας τη Μακεδονίας. «Πιστεύετε ότι ο Τσίπρας έχει καμία ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς το όνομα της Μακεδονίας; Ως προς την ιστορία του Μ. Αλεξάνδρου; Ως προς ότι συμβολίζει για εμάς η καταγωγή μας; Ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίσημα ψηφίσματα της νεολαίας του έλεγε κι αναγνώριζε το δικαίωμα των Σκοπίων να αναγνωριστούν με το συνταγματικό τους όνομα και εδώ και παρά πολλά χρόνια εθνικιστές και φασίστες ανέβαζαν και κατέβαζαν όποιον τολμούσε να πει οτιδήποτε σχετικό με την καταγωγή μας, τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας. Τον δε Αλέξανδρο είμαι βέβαιος ότι οι μισοί της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σφαγέα τον θεωρούν. Είναι προφανές ότι για τους ανθρώπους αυτούς οι δικές μας εθνικές ευαισθησίες είναι απολύτως ακατανόητες».
Σχετικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε για γέλια ότι συμμετείχαν 90.000 άτομα. «Κάποιοι λένε ότι ήταν 90.000. Αυτά είναι για γέλια. Πιστεύετε ότι υπάρχει σήμερα η δυνατότητα σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα μα οργανώσει οποιαδήποτε πολιτική συγκέντρωση; Εκεί ήταν η γνήσια λαϊκή έκφραση που ξέσπασε σαν το ποτάμι. Ο λαός είπε ένα πράγμα: Στον Τσίπρα δεν έχω εμπιστοσύνη να χειριστεί αυτό το θέμα. Αυτό είπε ο ελληνικός λαός στη Θεσσαλονίκη», σημείωσε. «Μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής όλα άλλαξαν για τον κ. Τσίπρα. Δεν είναι τόσο γενναίος. Έπαιρνε την ΕΡΤ να μη το δείξει. Αν δει ανάλογη συμμετοχή στην Αθήνα θα βάλει στολή Μακεδονομάχου και θα φωνάζει από το βήμα «Ζήτω η Μακεδονία», σημείωσε προσθέτοντας ότι τον «ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον του».

Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση