GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν...

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 110 τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Καμπούλ. Τα θύματα με...

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 110 τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Καμπούλ. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της πόλης, ενώ περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν σ' ένα νοσοκομείο της οργάνωσης αρωγής Emergency του Αφγανιστάν, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.
«Περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Emergency. Πρόκειται για σφαγή», έγραψε στο Twitter η Emergency επικαλούμενη τον συντονιστή της, τον Ντέγιαν Πάνιτς.
Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη, μια εβδομάδα αφότου είχαν αναλάβει την ευθύνη για μια επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ κατά την οποία είχαν σκοτωθεί περισσότεροι από 20 άνθρωποι.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ , BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση