GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης - Ενεργοποιήθηκε το Viber στο κινητό της

Νέα συνέχεια στο θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνη...

Νέα συνέχεια στο θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδα, καθώς όπως μετέδωσε το Star, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.
Σημειώνεται ότι αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρεθεί και η συσκευή της προκειμένου να αναγνωσθεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων της. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν μόνο οι αριθμοί των κινητών μετά οποία επικοινώνησε είτε με μηνύματα είτε με κλήσεις.
Ακόμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα. Το ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και το άλλο προς τον γιατρό-σύντροφό της στο οποίο έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».
Όσον αφορά όμως το πρώτο μήνυμα, ο αδελφός της είναι κατηγορηματικός ότι δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο.
Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, παρόλα αυτά η οικογένεια υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση