GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη 44χρονου...

Στη σύλληψη ενός 44χρονου, κάτοικου Ροδίτσας Φθιώτιδας, προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας για τη ληστεία που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο ...

Στη σύλληψη ενός 44χρονου, κάτοικου Ροδίτσας Φθιώτιδας, προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας για τη ληστεία που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο σε σπίτι ηλικιωμένης στην περιοχή.
Ο 44χρονος είχε κλέψει 400 ευρώ και 450 χρυσές λίρες από την 85χρονη γυναίκα, η οποία ήταν ξαπλωμένη εκείνο το βράδυ και άκουσε ξαφνικά θόρυβο. Μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει, είδε πάνω από το κεφάλι της έναν ψηλό, αδύνατο άνδρα που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα. Ο ληστής την απείλησε με μαχαίρι και της είπε: «Δώσε μου τα λεφτά και δεν θα σε πειράξω».
Να σημειωθεί ότι 44χρονος δεν ήταν άγνωστος με την ηλικιωμένη. Συχνά πυκνά της έκανε εξωτερικές δουλειές, της ψώνιζε και άρα ήξερε πως η 85χρονη είχε οικονομική επιφάνεια.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 χρυσές λίρες, μία κάνη κυνηγετικού όπλου, τρία φυσίγγια και μία διόπτρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση