GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης: Πρόκειται για μία καλοστημένη δολοφονία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η οποία είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι και βρέθηκε νεκρή μέσα...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η οποία είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι και βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημική τοποθεσία. Ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων ότι "πρόκειται για μία καλοστημένη δολοφονία".
"Τα στοιχεία μόνο σε αυτοχειρία δεν οδηγούν. Απορώ με την πρόωρη και άκαιρη βιασύνη κάποιων κύκλων να σπεύσουν και να διαρρεύσουν ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Όλα οδηγούν στο ότι πρόκειται για μία καλοστημένη δολοφονία" σημείωσε ο κ. Ταουξής και πρόσθεσε:
"Η έρευνα της αστυνομίας, των δικαστικών αναλυτών, του δικού μου γραφείου και της οικογένειας κυρίως, έχει να κάνει από πού προήλθε και πώς στήθηκε όλη αυτή η επιχείρηση. Ανοίγουν τα στόματα, νομίζω ότι θα καταθέσουν σημαντικά κομμάτια ώστε να συντεθεί το παζλ".
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση