GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είναι δολοφονία και προσπαθούν να τη συγκαλύψουν"- Το ξέσπασμα του αδελφού της 44χρονης Ειρήνης

Ευθείες βολές εναντίον όλων όσοι μιλούν για αυτοκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας εξαπολύει ο αδερφός τ...

Ευθείες βολές εναντίον όλων όσοι μιλούν για αυτοκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας εξαπολύει ο αδερφός της Γιώργος, ο οποίος επιμένει ότι η άτυχη μητέρα τριών παιδιών έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας.
«Κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν τη δολοφονία της και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας τον κόσμο. Είναι ντροπή και αίσχος τους», δήλωσε εξοργισμένος ο Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος μάλιστα έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη».
Καθημερινά, πάντως, βγαίνουν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία και ντοκουμέντα από τη ζωή της γοητευτικής χήρας. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που τράβηξε μία φίλη της, λίγες ημέρες πριν φύγει από την Κατοχή για να πάει στην Αθήνα για να περάσει τις γιορτές με τον αδελφό της. Με αυτό το βίντεο, η οικογένεια και οι φίλοι της θέλουν να δείξουν πως ακόμα και τις τελευταίες ημέρες πριν γίνει το κακό η αγαπημένη τους Ρηνούλα - όπως τη φώναζαν- ήταν μία χαρούμενη γυναίκα που δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.
Στο μεταξύ, το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης, το οποίο θα έδινε σημαντικά στοιχεία και θα απαντούσε στα βασανιστικά ερωτήματα της οικογένειάς της, εξακολουθεί να παραμένει άφαντο, και μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί έρευνα από δύτες μέσα στη λίμνη, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί.
Αναφορικά με το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε να σταματάει σε ένα βενζινάδικο και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής ανέφερε: «Αν υποθέσουμε ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο, η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να είναι νερό, καθώς η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο κοιμητήριο όπου έπλενε το μνήμα του μακαρίτη του άντρα της», είπε και πρόσθεσε: «Το σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε καταναλώνοντας δηλητήριο, είτε κάνοντας άλμα στο κενό. Δεν επιλέγει, όμως, έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο, όπως να καεί ζωντανός».
Πάντως, αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν η 44χρονη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει ουσίες που να της είχαν προκαλέσει καταστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση