GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε καλώδιο που θα μετέτρεπε το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης σε ωρολογιακή βόμβα- ΒΙΝΤΕΟ

Οι δικηγόροι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φέρνουν στο φως ένα νέο στοιχείο, το οποίο ενισχύει κατά την άποψή τους τη θέση...

Οι δικηγόροι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φέρνουν στο φως ένα νέο στοιχείο, το οποίο ενισχύει κατά την άποψή τους τη θέση ότι ο θάνατος της άτυχης μητέρας δεν ήταν αυτοχειρία, αλλά δολοφονική ενέργεια.
Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Τάσος Δέδες, βρήκε κατά την αυτοψία του μοιραίου αυτοκινήτου βαμβάκι με εύφλεκτο πετρέλαιο συνδεδεμένο με καλώδιο που είχε αποκολληθεί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πορτ – μπαγκάζ! Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ως «φυτίλι» για την ανάφλεξη και του πίσω μέρους του αυτοκινήτου.
Όπως εξηγούν οι δικηγόροι της οικογένειας, το φιτίλι θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και πιθανότατα και σε μια καταστροφική έκρηξη που θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο, αφού στο πίσω μέρος του οχήματος είναι μεταξύ άλλων το ρεζερβουάρ της βενζίνης.
Αυτό που θα έκανε ουσιαστικά το φιτίλι θα ήταν να μετατρέψει ουσιαστικά το αυτοκίνητο σε μια «ωρολογιακη βομβα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση