GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 47,3 βαθμούς έφτασε ο υδράργυρος στην Αυστραλία - Έλιωσε μέχρι και η άσφαλτος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα ύψη έφτασε ο υδράργυρος στο Σίδνεϊ με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 47,3 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή Πένριθ, την πιο υψηλή από το 1...

Στα ύψη έφτασε ο υδράργυρος στο Σίδνεϊ με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 47,3 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή Πένριθ, την πιο υψηλή από το 1939.
Στο Ρίτσμοντ το θερμόμετρο έδειξε 46,3 βαθμούς λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία στο Μπάνκσταουν ξεπέρασε τους 45 βαθμούς.

Το υπουργείο Υγείας και η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας προειδοποιήσαν τους κατοίκους και τους τουρίστες να πίνουν άφθονο νερό και να περιορίσουν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.
Εξαιτίας του καύσωνα περισσότερα από 4.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Χαρακτηριστικό των ακραίων θερμοκρασιών που καταγράφηκαν ήταν να λιώσει σε μερικά σημεία του οδοστρώματος η άσφαλτος.


Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: news.com.au, dailytelegraph.com.au, theaustralian.com.au, AAP
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ ViralHog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση