GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου

Δεν έχει κατατεθεί, προς το παρόν, αίτημα στον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος, προκειμένου να διοργανωθεί το π...

Δεν έχει κατατεθεί, προς το παρόν, αίτημα στον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος, προκειμένου να διοργανωθεί το προαναγγελθέν για τις 4 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Αυτό δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε, με ψήφους οκτώ κατά και τρεις υπέρ, το αίτημα που υπέβαλε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης του συλλαλητηρίου.
Απαντώντας σε αυτήν την πρόταση, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι «όποιος θέτει ζήτημα δημοψηφισμάτων και ψηφισμάτων για την ονομασία, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό. Υποδαυλίζουν το μίσος. Υπεύθυνη για τον χειρισμό του ζητήματος είναι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, έχοντας απέναντί της τη δημοκρατική αντιπολίτευση. Σήμερα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία». Ο κ. Καμίνης πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση