GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροσυνοδός «πιάστηκε» με 500.000 δολάρια στις αποσκευές της– ΦΩΤΟ– ΒΙΝΤΕΟ

«Στα πράσα» πιάστηκε μία αεροσυνοδός και μάλιστα, εν ώρα υπηρεσίας. Πρόκειται για μία Ινδή αεροσυνοδό, η οποία συνελήφθη στην προσπάθειά ...

«Στα πράσα» πιάστηκε μία αεροσυνοδός και μάλιστα, εν ώρα υπηρεσίας. Πρόκειται για μία Ινδή αεροσυνοδό, η οποία συνελήφθη στην προσπάθειά της να βγάλει παράνομα το ποσό των 500.000 δολαρίων από τη χώρα.
Οι αρχές έψαξαν στις αποσκευές της 25χρονης αεροσυνοδού Devshi Kulshreshtha και βρήκαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων κάτω από τα καλλυντικά και τα παπούτσια της. Μάλιστα, τα χαρτονομίσματα ήταν τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά από τους ανιχνευτές ελέγχου του αεροδρομίου.


Η αστυνομία έφτασε στην 25χρονη αεροσυνοδό στο πλαίσιο έρευνας κυκλώματος λαθρεμπορίου. Η Kulshreshtha συνελήφθη και εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Νέο Δελχί. Αποδείχθηκε πως συνεργαζόταν με κύκλωμα λαθρεμπορίου νομισμάτων μαζί με έναν άντρα που ονομάζεται Amit Malhotra.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση