GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

58χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγο του μπροστά στα μάτια του γιου τους

Σε τραγωδία κινδύνευσε να εξελιχθεί μία ενδοοικογενειακή διαμάχη το απόγευμα της Τρίτης στον Ξηρόκαμπο Ολυμπίας. Ο έντονος καβγάς ενός 5...

Σε τραγωδία κινδύνευσε να εξελιχθεί μία ενδοοικογενειακή διαμάχη το απόγευμα της Τρίτης στον Ξηρόκαμπο Ολυμπίας.
Ο έντονος καβγάς ενός 58χρονου με τη σύζυγό του πήρε επικίνδυνη τροπή, με τον άνδρα να τραυματίζει με αιχμηρό αντικείμενο τη σύζυγό του στην ωμοπλάτη, την ώρα που ο γιος τους βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος τραυμάτισε τη σύζυγό του με μαχαίρι.
Η 58χρονη τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ζήτησε βοήθεια, ενώ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά από Πύργο και Ολυμπία.
Ο 58χρονος συνελήφθη και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο τραυματισμός της γυναίκας δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή πληροφοριών: patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση